Microsoft Teams

Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er ikke bare huben for samhandling i Office 365, men gir deg også mulighet for å få nesten hele Office 365 opplevelsen i en applikasjon. Dagens arbeidsplass er digital og er i stor grad drevet av samhandling på tvers av organisasjoner og mellom bedrifter. Teams er et effektivt system for videokonferanser, samhandling og kommunikasjon, som hjelper teamet ditt med å holde seg organisert og ha samtaler – alt på ett sted.  

Hvorfor bruke Microsoft Teams?

 • Teams gir deg muligheten til å skreddersy din gruppe for deres behov.  
 • Hold alle i organisasjonen oppdatert på en enkel og effektiv måte 
 • Du kan enkelt samhandle med eksterne samarbeidspartnere 
 • Jobb samtidig i samme dokument.  
 • Del filer, applikasjoner eller skrivebord via samtaler 
 • Arranger videomøter 
 • Planlegg videomøter 
 • Kjør undervisning/opplæring og ta opp økten slik at den kan brukes igjen.  
 • Fest viktige filer, applikasjoner og områder slik at de er lett tilgjengelig for alle i teamet 

   Hvordan få mest ut av Microsoft Teams?

   Kanaler

   Hvert Team kan bestå av en eller flere kanaler. Bruk kanaler aktivt for å gjøre det lettere for brukerne å følge med på sitt område, samt finne filer og informasjonen de trenger. Kanaler kan være private slik at noe informasjon kan bare vises til noen medlemmer i Teamet.

   Kommuniser

   Chat eller ha samtaler fra hvor som helst når som helst med mennesker i og utenfor organisasjonen. I tillegg til morsomheter som GIF-er, klistremerker og emojier i gruppechatter eller èn til èn-meldinger.

   Applikasjoner

   Dra nytte av de fleste Office 365 applikasjonene som for eksempel OneNote, Planner, Word og Excel direkte fra Teams. I tillegg kan du integrere en rekke andre applikasjoner fra eksterne leverandører som for eksempel Trello, Jira og GitHub.

   Filer

   Med Microsoft Teams slipper du den desperate letningen etter filer. I Teams kan du samhandle i sanntid, få tilgang til, dele og redigere alt fra Word-dokumenter, PowerPoint- og Excel-filer.

   Videomøter

   Hold møter med team på 2 eller 10 000 personer. Teams gir deg muligheten til å holde telefon-, video-, og nettkonferanser med deltakere i og utenfor organisasjonen. Med Teams online, desktop-applikasjon eller mobil app kan du gå fra gruppechat til videokonferanse med kun ett klikk. Alle kan møtes på ett sted uansett hvor mange steder de befinner seg på. Med funksjoner som uskarp bakgrunn kan til og med møter på hjemmekontoret gå som en drøm.

   Bravo Solutions har god erfaring med å hjelpe alt fra små SMB bedrifter, store organisasjoner og Kommuner med å komme i gang med Teams. Ønsker du å vite mer om hva du bør gjøre for å komme i gang? Kanskje dere ønsker kursing for ansatte som er litt usikre på bruken? Eller hvordan dere skal sette opp systemet? Vi har god erfaring med hvordan du og din organisasjon kan lykkes med å etablere Teams som samhandlingsplattform. Ønsker du å vite mer eller få en uforpliktende demo? Kontakt oss her 

   Referanser

   Da koronaviruset kom seilende inn over oss med tilhørende nye utfordringer, og AOF Norge skulle legge alle sine kurs og klasser over i digital løsning, viste Bravo Solution at de er en løsningsorientert og meget god leverandør og samarbeidspartner. På under en uke hadde de løsningen på plass og klasser var i gang med undervisning i Teams. God kommunikasjon, godt samarbeid, effektivitet, god kundeservice og en liten dose humor, gjorde dette mulig.
   Marthe Dirdal
   Rektor, Fagskolen AOF