En verden der mennesker lykkes med digitalisering

Digitalisering handler om å tenke og handle på nye måter. For Bravo gir det mening å hjelpe folk og virksomheter med å bruke teknologi, for å løse sine oppgaver og nå sine mål bedre. Det får vi til gjennom å forstå forutsetningene til hver enkelt kunde, kjenne mulighetene i markedet, og vite hva som skal til for å gjennomføre nødvendige endringer. Hos oss spiller mennesker hovedrollen, og de skal være fornøyde.

Kunnskapsrik

Oppdatert, vet hva som fungerer og bør gjøres. Har gode svar, og et lettfattelig språk.

Kreativ

Er utforsende og analyserende, med evne til å finne gode og gjennomførbare ideer. Flytter grenser. Inspirerer, og skaper verdi.

Lyttende

Interessert og imøtekommende fremtoning. Lever seg inn i andres situasjon. Involverer, tar hensyn og er hjelpsom.

Entusiastiske spesialister

Bravo består av trygge, løsningsorienterte fagpersoner, som deler sin entusiasme for det de brenner for. Utgangspunktet er alltid hva som er til kundens beste. Folk er interesserte i kunnskapen vår, bare vi ser det fra deres ståsted.

microsoftazure

Forstå mine behov, og gjør det enkelt for meg

Ingen kunder er like. Allikevel har våre potensielle kunder noen fellestrekk som spiller inn, når de skal velge leverandør. Blant all verdens mulige tilbud og tilbydere, er utfordringen å finne ut hvem man kan stole på. De trenger gode råd og anbefalinger, som fører til konkrete, relevante løsninger for seg.

Digital transformasjon – Bransje etter bransje opplever grunnleggende endringer som følge av den teknologiske utviklingen. Uansett om man er pioner på sitt område, eller om det gjelder å bli oppdatert, er vårt anliggende å bidra til at digitalisering fører til nye fordeler og muligheter for våre kunder. Vi jobber med bransjer som helse, bygg og anlegg, reiseliv/horeca, undervisning og offentlig forvaltning.

Den digitale arbeidsplassen – Her henvender vi oss til alle virksomheter av en viss størrelse, med behov for drift og vedlikehold av IT og digital infrastruktur, som brukes av ansatte og virksomhetens gjester. 

Imponerende enkelt

Å velge Bravo betyr å gjøre det enkelt for seg selv. Vi leverer velfungerende løsninger som er en glede å bruke, fra første stund og over tid. Det ligger i navnet vårt.

Alltid oppdatert teknologi – Standardiserte løsninger skaper trygghet, og er stadig i utvikling. Kunnskap om hvordan teknologien best kan tilpasses kunden gir fleksibilitet og høy verdi.

Optimal leveranse og drift – Vi jobber målrettet med å redusere mulige feil til et minimum, og har tilgjengelige ressurser for å følge opp avvik raskt. Våre løsninger skal virke som forventet, på første forsøk.

Ledende på kundetilfredshet – Det viktigste vi gjør er å sikre at kundene våre er fornøyde. Med god kommunikasjon og dyktige medarbeidere som bryr seg, tilstreber vi forbedringer kontinuerlig.

Teknologi som inspirerer

I dag stilles det høye krav til å ta i bruk og mestre ny teknologi, og ikke minst, å holde seg oppdatert. I Bravo er vi vårt ansvar bevisst, og ser det som vår rolle å snu utfordringer til muligheter for kundene våre. I stedet for å sitte med en følelse av å ikke henge med, skal kundene våre heller nyte fordelene av å være i forkant. Vi legger vår stolthet i å gjøre det til en positiv opplevelse å følge med i utviklingen. Jobben vår er å legge til rette for at kunden skal kunne gjøre sin jobb best mulig, uten problemer. Og aller helst, bli inspirert selv.

Team Solutions

imageedit_13_6491067527

Lars Andrup-Næss

Daglig leder

+47 908 24 948
lars@bravoso.no

Julia Frydenlund Fink

Salgssjef

+47 908 22 007
julia@bravoso.no

Pål OIav Loftesnes

Prosjektleder

+47 412 57 636
pal@bravogroup.no

Kristian Nyegaard

Seniorrådgiver

+47 936 57 900
kristian@bravoso.no

Atif Rauf

IT Konsulent

+47 980 62 416
atif@bravoso.no

Karoline K. Marø

Konsulent

+47 971 56 340
karoline@bravoso.no

Adresse

Grev Wedels Plass 9
0151 Oslo

Åpningstider

Mandag – Fredag
08.00 – 16.00

Lørdag – Søndag
Stengt

Kontakt oss

Telefon: +47 24 07 67 60
E-post: post@bravoso.no

 

Salg

Lars Andrup-Næss
Tlf: +47 908 24 948

E-post: lars@bravoso.no 

Karriere

Vi ser alltid etter nye kandidater. Send inn CV og søknad til

karriere@bravoav.no