Office 365

Office 365 Business

Styrk teamet, beskytt firmaet og forenkle IT-administrasjonen med én løsning, spesialbygget for ditt firma. Office 365 inneholder alt fra kjente applikasjoner som Word, Excel, Powerpoint og Outlook til friske verktøy som Teams, Forms og Flow.

Bravo Solutions setter dette i system slik at du kan jobbe mer effektivt!

SAMHANDLING

Office 365 hjelper teamet ditt å gjøre mer, uansett hvor arbeidet tar deg.

SIKKERHET I SKYEN

Beskytt selskapet ditt mot eksterne trusler og lekkasjer med innebygde personverns- og overholdelsesverktøy.

BRUKERVENNLIG

Enkel konfigurasjon og administrasjon gir deg tiden tilbake.

Office 365

Med Office 365 kommer du raskt i gang til en fast lav pris per måned – og brukerne har tilgang til alle skytjenester uansett hvor de er via PC, mobil eller nettbrett.
Office 365 er abonnementsplaner som inkluderer tilgang til Office-programmer og andre produktivitetstjenester, som e-post i Exchange Online for bedrifter og lagring av data i OneDrive for Business og SharePoint. Men Office 365 er så mye mer enn e-post i skyen, Office 365 er en samling av mange applikasjoner som gjør det mulig å dekke de fleste behovene en bedrift har.

Office 365 er Office slik du allerede kjenner det, med verktøy for å gjøre samarbeid enklere, slik at du kan få gjort mer – når som helst, hvor som helst.
Microsoft

Velg den perfekte pakken

Vi tilbyr flere Office 365 pakker. Velg den pakken som passer best for deg og ditt behov.

Office 365 Business Essentials

kr 40,60

Per måned

Passer best for bedrifter som trenger e-post i bedriftsklassen og andre bedriftstjenester på PC, Mac eller mobile enheter. Skrivebordsversjoner av Office-apper er ikke inkludert.

Office 365 Business

kr 84,00

Per måned

Passer best for bedrifter som trenger Office-apper pluss fillagring og -deling i skyen for PC, Mac eller mobile enheter. E-post i bedriftsklassen er ikke inkludert.

Office 365 Business Premium

kr 101,40

Per måned

Passer best for bedrifter som trenger e-post i bedriftsklassen, Office-apper og andre bedriftstjenester på PC, Mac eller mobile enheter.

 

Ofte stilte spørsmål

Office 365. Office 365 er en abonnementtjeneste som gir deg tilgang til Office-programmer og andre produktivitettjenester via Internett (skytjenester). Office 365 har abonnement for både privat bruk og for bedrifter. 

Mange Office 365-abonnementer inkluderer også skrivebordsversjonen av de nyeste Office-programmene som brukere kan installere på flere datamaskiner og enheter.

 

Dersom du jobber i en større organisasjon, akademisk institusjon eller i en veiledighetsorganisasjon, ta gjerne kontakt for gunstige priser.

Ja! Du kan bruke Office 365 på mac, PC, telefon og nettbrett. I tillegg kan du logge deg på fra en nettleser for å få tilgang til alle applikasjonene i skyen.

For å få en smidig brukeropplevelse anbefaler vi minimum i5-prosessor, 8GB RAM og 256GB harddisk for å ta fullt utbytte av alle Office 365-verktøyene.

Hver bruker kan installere Office på 5 PC-er eller Mac-er, 5 nettbrett og 5 mobiltelefoner. Dette betyr at du kan installere Office på maksimalt 15 enheter samtidig.